vx800.coolcastle.com Forumindex vx800.coolcastle.com
Nederlands/Belgische VX800 Club
 
 CalendarCalendar   FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 
Coppermine 

Calendar
CalendarCalendar
Vr Feb 23 2018
Za Feb 24 2018
Zo Feb 25 2018
Ma Feb 26 2018
Di Feb 27 2018
Wo Feb 28 2018
Do Mrt 01 2018
Het is nu Za Feb 24, 2018 19:06
Tijden zijn in UTC + 1
 Forumindex » Algemeen » Techniek: tips, vragen en antwoorden
VX800 VX800" size="small">
Moderators: Moderators
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren Pagina 1 van 1 [3 Posts] Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp
Auteur Bericht
marcel keus



Geregistreerd op: 03 Jan 2014
Berichten: 1

BerichtGeplaatst: Vr Jan 03, 2014 20:38    Onderwerp:   VX800 Reageren met citaat

Ik heb het blok van mijn vx gewisseld, drijfstang was defect.

Een Europees blok vervangen door een USA blok, de motor ploft iedere keer in de uitlaat links.

inmiddels geprobeerd:
nieuwe bougie andere bougiekabel
andere ontsteking spoel geplaatst
contacten van kabels aan ontsteking en cdi allemaal schoongemaakt
andere cd geprobeerd
luchtfilters schoongemaakt,
uitlaat 100% dicht gemaakt en bouten uitlaatpakking goed aangedraaid

Probleem is er nog steeds, ook zonder luchtfilter.

Valt op dat op de achterste cilinder geen constante ontsteking aanwezig is.

motor houdt in bij doortrekken
bij constante snelheid schokt hij en loopt niet lekker constant.


ik denk te weten dat er een andere cdi in moet, de stekkers zijn dan ook anders.
info van:
http://www.vx800.de/content.php?mid=2&umid=2

Laatst aangepast door marcel keus op Di Jan 21, 2014 22:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Adriano
donateur
donateur


Geregistreerd op: 01 Jun 2006
Berichten: 737
Woonplaats: Maassluis

BerichtGeplaatst: Ma Jan 06, 2014 11:49    Onderwerp: Reageren met citaat

Ik heb en hoop documentatie over de VX800 en bij een van de verslagen uit Motor73 wordt bij een langduurtest het zelfde probleem gesignaleerd.
Bleek dat een bevestigingsboutje van de uitlaat los zat en dat daardoor valse lucht werd aangezogen.
Dus kijk even na of de uitlaat ergens lekt of de betreffende carburateur niet helemaal vast zit zoals het hoort zodat valse lucht aangezogen kan worden.
Succes, gr Adriano.
(p.s. volgens mij heb je er meer verstand van dan ik ;-) ) Wink
_________________
VX800'93 een rooie met spiegels
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Hans



Geregistreerd op: 12 Aug 2006
Berichten: 12
Woonplaats: Driebergen

BerichtGeplaatst: Ma Jan 13, 2014 10:10    Onderwerp: Ploft Reageren met citaat

Het zelfde probleem heb ik ook gehad, bij het wissellen van een blok.
Bij mij zat het in de CDI
Oude blok had de volgende CDI 32900-45C00 131800-5360 TNBF20
Nieuwe blok (waarschijnlijk uit USA ) 32900-38A10 131800-5060 TNBF01
De CDI van het oude blok heb ik nog wel liggen, is te koop.

Groet,
Hans
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht AIM-naam MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren Pagina 1 van 1 [3 Posts] Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp
 Forumindex » Algemeen » Techniek: tips, vragen en antwoorden
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
You cannot post calendar events in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.
[ Time: 0.1082s ][ Queries: 13 (0.0109s) ][ GZIP on - Debug on ]